ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καθρέπτης led 45x85cm - 55x95cm - 60x105cm σε σχήμα πέτρας

Καθρέπτης led 45x85cm - 55x95cm - 60x105cm σε σχήμα πέτρας
  • Παράδοση: 6-8 Ημέρες
  • Kωδικός: 0103099-LED
από
180.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 145.16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Διαστάσεις: 

  • 45x85cm
  • 55x95cm
  • 60x105cm

Καθρέπτης led μπάνιου - τοίχου σε σχήμα πέτρας φωτιζόμενος

Σχήμα: Πέτρας.

Οι περισσότεροι καθρέπτες μας έχουν δυνατότητα για φωτισμό, που θα εμφανιστεί σαν επιλογή στο εκάστοτε κωδικό. Αν στον καθρέπτη που σας ενδιαφέρει δεν υπάρχει επιλογή φωτισμού επικοινωνήστε με μήνυμα , ώστε να εξετάσουμε τις επιλογές. 

Οι φωτιζόμενοι καθρέπτες παραδίδονται με αναμονή καλωδίου για σύνδεση απευθείας στο ρεύμα.
Το ουσιαστικό χαρακτηριστικό ενός καθρέπτη είναι η ευκρίνεια της οπτικής αντανάκλασης και η ποιότητα των χρωμάτων. Στην Novaglass χρησιμοποιούμε ως βασική επιλογή καθρέπτη 5mm ευρωπαικής κατασκευής, ενώ προσφέρουμε και την επιλογή για Extra Clear 6mm, κατασκευασμένο στο Βέλγιο. 

Οι Extra Clear καθρέπτες είναι κορυφαίας ποιότητας, με αντανάκλαση ειδώλου απαλλαγμένη από οποιαδήποτε παραμόρφωση ή αλλοίωση χρωμάτων! 

Βασικός λόγος για την ποιότητα τους, είναι ότι οι Extra Clear καθρέπτες κατασκευάζονται με χρήση πυριτίου χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο, για αυτό και έχουν αμυδρά πρασινωπή απόχρωση στα άκρα, σε αντίθεση με το έντονο πράσινο που φαίνεται στους απλούς καθρέπτες.


Ροντέ είναι η επεξεργασία του καθρέπτη, κατά την οποία λειαίνονται (φαλτσάρονται) οι δύο ακμές  με αποτέλεσμα να μην είναι αιχμηρές, ενώ έχουν καλύτερο, πιο λαμπερό οπτικό αποτέλεσμα. Πέρα απο την αισθητική, με την επεξεργασία Ροντέ ενισχύεται σημαντικά και η αντοχή του καθρέπτη σε τυχόν χτυπήματα περιμετρικά.

Μπιζουτέ είναι η επεξεργασία του καθρέπτη κατά την οποία το τελείωμα τροχίζεται και λειαίνεται υπό λοξή γωνία, δίνοντας ένα ξεχωριστό αισθητικό φινίρισμα, καθώς οι ακμές λειτουργούν ως πρίσματα που εκπέμπουν ένα φάσμα χρωμάτων. Οπως και στο Ροντέ, με το Μπιζουτέ φινίρισμα έχουμε μια οικονομική λύση που δεν απαιτεί κορνίζα ή πλαίσιο στον καθρέφτη μας.

Αμμοβολή είναι μια τεχνική για διακόσμηση που εφαρμόζεται εξωτερικά και συνήθως ως περίγραμμα στον καθρέπτη. Στη Novaglass χρησιμοποιούμε την μέθοδο της βαθιάς ή αλλιώς τοπογραφικής ή ογκομετρικής αμμοβολής, με πεπιεσμένο αέρα και άμμο που σχηματίζει μια επίπεδη, ματ ή ανάγλυφη θαμπή εικόνα ως περίγραμμα στο καθρέπτη μας.


Αρκετοί καθρέπτες της συλλογής μας έχουν δυνατότητα για περίγραμμα βαφής, που θα δείτε ως επιλογή σε κάθε επιλέξιμο κωδικό. Το περίγραμμα βαφής είναι μια τεχνική που δίνει την εικόνα κορνίζας, ωστόσο είναι μια ειδική ανεξίτηλη βαφή και μια λύση πιο οικονομική από την κορνίζα. Τα πιο δημοφιλή χρώματα για περίγραμμα είναι το Χρυσό, το Ροζ-Χρυσό και το Μαύρο, ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε χρωματική επιλογή από την  RAL παλέτα χρωμάτων.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Βαθμολογία
Κακή Καλή
Captcha