ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καθρέπτης 50x60cm με φωτιστικό και εταζέρα

Καθρέπτης 50x60cm με φωτιστικό και εταζέρα
  • Παράδοση: 6-8 Ημέρες
  • Kωδικός: 0101123
από
130.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 104.84€

Διαθέσιμες Επιλογές

Καθρέπτης μπάνιου - τοίχου ροντέ με σχέδιο αμμοβολής διαστάσεων 50x60cm.

Με δίφωτο χρωμιωμένο φωτιστικό λάμπας G9.

Εταζέρα από διάφανο κρύσταλλο 8mm.

Τρόπος στήριξης: Κρεμαστός.

Τα στραβόκαρφα και τα ούπα που χρειάζονται για να κρεμαστεί στον τοίχο περιέχονται στην συσκευασία.

Οι περισσότεροι καθρέπτες μας έχουν δυνατότητα για φωτισμό, που θα εμφανιστεί σαν επιλογή στο εκάστοτε κωδικό. Αν στον καθρέπτη που σαν ενδιαφέρει δεν υπάρχει επιλογή φωτισμού
επικοινωνήστε με μήνυμα , ώστε να εξετάσουμε τις επιλογές. 

Οι φωτιζόμενοι καθρέπτες παραδίδονται με αναμονή καλωδίου για σύνδεση απευθείας στο ρεύμα.




Το ουσιαστικό χαρακτηριστικό ενός καθρέπτη είναι η ευκρίνεια της οπτικής αντανάκλασης και η ποιότητα των χρωμάτων. Στην Novaglass χρησιμοποιούμε ως βασική επιλογή καθρέπτη 5mm ευρωπαικής κατασκευής, ενώ προσφέρουμε και την επιλογή για Extra Clear 6mm, κατασκευασμένο στο Βέλγιο. 

Οι Extra Clear καθρέπτες είναι κορυφαίας ποιότητας, με αντανάκλαση ειδώλου απαλλαγμένη από οποιαδήποτε παραμόρφωση ή αλλοίωση χρωμάτων! 

Βασικός λόγος για την ποιότητα τους, είναι ότι οι Extra Clear καθρέπτες κατασκευάζονται με χρήση πυριτίου χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο, για αυτό και έχουν αμυδρά πρασινωπή απόχρωση στα άκρα, σε αντίθεση με το έντονο πράσινο που φαίνεται στους απλούς καθρέπτες.






Αρκετοί καθρέπτες της συλλογής μας έχουν δυνατότητα για περίγραμμα βαφής, που θα δείτε ως επιλογή σε κάθε επιλέξιμο κωδικό. Το περίγραμμα βαφής είναι μια τεχνική που δίνει την εικόνα κορνίζας, ωστόσο είναι μια ειδική ανεξίτηλη βαφή και μια λύση πιο οικονομική από την κορνίζα. Τα πιο δημοφιλή χρώματα για περίγραμμα είναι το Χρυσό, το Ροζ-Χρυσό και το Μαύρο, ωστόσο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε χρωματική επιλογή από την  RAL παλέτα χρωμάτων.





Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Βαθμολογία
Κακή Καλή
Captcha