ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Novaglass Blog

0 364
Στη Novaglass χρησιμοποιούμε σε πολλές κατασκευές χρώματα, βασιζόμενοι στα τυπικά χρώματα σύμφωνα με το Classic RAL System, το πιο δημοφιλές χρωματικό πρότυπο που χρησιμοποιείται σήμερα παγκοσμίως.Ανα..
0 87
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ : Το αγιούζ είναι ανθεκτικό ξύλο,τόσο σε αντοχή στην υγρασία όσο και στις διάφορες θερμοκρασίες.(Ιδανικό για το μπάνιο.)                    ΠΕΡΙΟΧΗ: Αφρική.    ΧΡΩΜΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟΥ: Το ξύλο ..
0 77
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Το πεύκο είναι ανθεκτικό ξύλο,τόσο σε αντοχή στην υγρασία όσο και στις διάφορες θερμοκρασίες.(Ιδανικό για το μπάνιο.) ΧΡΩΜΑ ΣΟΜΦΟΥ: Ο σομφός είναι σχεδόν λευκός έως κιτρινωπός, πορτοκ..
0 94
Το μοντέλο BGE-TS5103K συνδυάζει τον έλεγχο ΟΝ/ΟFF του φωτισμού του καθρέπτη και προσφέρει Ράδιο FM , Bluetooth Pairing για μουσική από το κινητό, εμφάνιση βαθμών Κελσίου και εμφάνιση ημερομηνίας και ..
0 162
Πρόκειται για θερμαινόμενες μεμβράνες που τοποθετούνται στον καθρέπτη του μπάνιου και τον θερμαίνουν μέχρι μια ορισμένη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι υδρατμοί. Πλεονεκτήματα:  Αριστη οι..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)