Πρόκειται για θερμαινόμενες μεμβράνες που τοποθετούνται στον καθρέπτη του μπάνιου και τον θερμαίνουν μέχρι μια ορισμένη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι υδρατμοί. 

Πλεονεκτήματα: 

 Αριστη οικονομική λύση Ο θερμαινόμενος καθρέπτης μπάνιου αποτελεί την οικονομικότερη λύση για την αποφυγή υδρατμών επειδή απο την μια κοστίζει λιγότερο απο άλλα εξαρτήματα μπάνιου και απο την άλλη χρειάζεται λιγότερο ρεύμα απο μια κοινή λάμπα. Δεν υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης.

Η θερμαινόμενη μεμβράνη αποτελείται απο υλικά τα οποία διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία οπότε δεν υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης. Εύκολη τοποθέτηση με αυτοκόλλητη ταινία στο πίσω μέρος του καθρέπτη.               

Για να την τοποθετήσετε, απλά ξεκολλήστε την ταίνια απο την μεμβράνη και τοποθετήστε το πάνω στο μέρος που θέλετε πάνω στον καθρέπτη. Εν συνεχεία συνδέστε το τερματικό με το καλώδιο απο το φώς του μπάνιου ώστε να ανοιγοκλείνει όταν ανοιγοκλείνει και το φώς το μπάνιου . Εξοικονόμηση χρόνου.

Ο καθρέπτης του μπάνιου γίνεται θερμαινόμενος σε λιγότερο απο 4 λεπτά.  Οικονομία ενέργειας.             

Μικρότερη κατανάλωση ρεύματος με την χρήση νέας τεχνολογίας που εξασφαλίζει αύξηση της ηλεκτρικής αντίστασης ανά τετραγωνικό με την πάροδο του χρόνου. Θερμοκρασία Καθρέπτη.  Η θερμοκρασία του καθρέπτη στην περιοχή της μεμβράνης ανέρχεται στους 43°C - 48°C .  Η θερμοκρασία αυτή είναι μεγαλύτερη απο την θερμοκρασία του ατμού που δημιουργείται όταν κάνετε μπάνιο. Χρόνος Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται απο την στιγμή που θα τροφοδοτηθεί η μεμβράνη με ηλεκτρική ενέργεια και μέχρι να φτάσει ο καθρέπτης στην κατάλληλη θερμοκρασία είναι περίπου 4 λεπτά της ώρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Βεβαιωθείτε ότι ο τοίχος είναι στερεός, επίπεδος, ξηρός. Ο καθρέπτης πρέπει να είναι επίπεδος σε όλη του την επιφάνεια για να μην σπάσει . Ποτέ μην ακουμπάτε κάτι στην επιφάνεια του καθρέπτη γιατί μπορεί να εμποδίσει την θερμότητα να διασκορπιστεί ομοιόμορφα. Αν η μεμβράνη τοποθετηθει πίσω απο καθρέπτες με ακανόνιστο σχήμα ή αν ο καθρέπτης έχει φθαρεί με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να δοθεί ακόμα περισσότερη προσοχή ώστε να μην υποστεί μεγαλύτερη πίεση.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ : H μεμβράνη δεν πρέπει να κοπεί, ή να τρυπηθεί γιατί έτσι θα καταστραφεί η μόνωση. Δεν πρέπει να ξεκολλήσετε την μεμβράνη και να την κολλήσετε ξανά γιατί πιθανότατα θα καταστραφεί. Η πλειοψηφία των καθρεπτών κατασκευάζονται με επίστρωση υψηλής ποιότητας που αντιστέκεται σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μεμβράνη μπορεί να τοποθετηθεί και οριζόντια. * Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.*