Το novaglass.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου της Εταιρείας "NovaGlass", που εδρεύει στη Νίκαια Αττικής - Κιλικίας 53, 18451.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της NovaGlass που βρίσκεται στη διεύθυνση novaglass.gr.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών καθώς η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα novaglass.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

Η NovaGlass διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H NovaGlass δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Αγορά Προϊόντων

Η NovaGlass καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@novaglass.gr.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα "Οι παραγγελίες μου" στην ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας. Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα:
- Εκκρεμής: Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της.
- Υπό εκτέλεση: Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας ή στο στάδιο κατασκευής.
- Εκτελέστηκε: Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας ή έχουν ήδη παραδοθεί στο χώρο σας ή σε πρακτορείο μεταφορικής.
- Ακυρώθηκε: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί συνήθως μετά από συνεννόηση μαζί σας.

Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η NovaGlass δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Δικαίωμα υπαναχώρησης & Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
Η διαδικασία για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης είναι η εξής:

  1. Πριν από τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως συμπληρώνοντας το Έντυπο Υπαναχώρησης, για την απόφασή σας να επιστρέψετε το προϊόν. Το έγγραφο υπαναχώρησης θα πρέπει να αποσταλεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας με φαξ στο 2104326646 ή με e-mail info@novaglass.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Κιλικίας 53, 18453 Νίκαια.
  2. Η εταιρεία μας υποχρεούται να σας επιβεβαιώσει για την παραλαβή του εντύπου. Στην περίπτωση που δεν λάβετε την επιβεβαίωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο 2104326646.
  3. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κοινοποίησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σας
  4. Η εταιρεία μας θα σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοινώθηκε η απόφαση σας να επιστρέψετε το προϊόν. Τα χρήματα θα σας επιστραφούν χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά του προϊόντος.

Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης και το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για:

  1. Καθρέπτες καθώς δεν είναι ετοιμοπαράδοτοι και κατασκευάζονται κατόπιν της παραγγελίας σας.
  2. Προϊόντα με προδιαγραφές που μας ζητήσατε (π.χ. διαφορετικούς χρωματισμούς).

ΣΗΜ.1: Το κόστος επιστροφής & επαναποστολής επιβαρύνει τον καταναλωτή.

ΣΗΜ.2: Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί, ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε.

Το novaglass.gr θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και τους έχουν αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.