Κλείσιμο

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Αφαίρεση από το καλάθι
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 4326646
ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για όλες τις παραγγελίες
Ασφαλείς Συναλλαγές
Οθόνη Αφής (smart touch)

Οθόνη Αφής (smart touch)

Το μοντέλο BGE-TS5103K συνδυάζει τον έλεγχο ΟΝ/ΟFF του φωτισμού του καθρέπτη και προσφέρει Ράδιο FM , Bluetooth Pairing για μουσική από το κινητό, εμφάνιση βαθμών Κελσίου και εμφάνιση ημερομηνίας και ώρας.

Ο χειρισμός αποτελείται από 6 κουμπιά :

 1. Μείωση
 2. Aύξηση
 3. Ένταση Ήχου/Ρύθμιση/Μνήμη
 4. Bluetootη/FM
 5. Ρύθμιση ώρας
 6. Power/Light (on/off)   

       

Λειτουργίες

 • Πατώντας το (6) ανοίγει η συσκευή και το φως του πληκτρολογίου, και εμφανίζεται μετά από 5 δεύτερα η τωρινή θερμοκρασία και ώρα. Πατώντας μια φορά το (6) θα ανοίξει ή θα κλείσει το φως του καθρέπτη, ενώ το αντίστοιχο εικονίδιο θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πατώντας παρατεταμένα για 3 δεύτερα το (6) απενεργοποιείται το σύστημα και το φως της οθόνης θα σβήσει.
 • Πατώντας το (5) παρατεταμένα για 3 δεύτερα μέχρι να αναβοσβήσουν οι αριθμοί στην περιοχή εμφάνισης της ώρας, δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστεί η ώρα του συστήματος. Όταν αναβοσβήνουν οι αριθμοί, πιέστε το (1) ή (2) για να αυξήσετε ή να μειώσετε τους αριθμούς που αντιπροσωπεύουν την ώρα, ενώ πατώντας ξανά το κουμπί (5) δίνεται η δυνατότητα να ρυθμιστεί αντίστοιχα και οι αριθμοί που αντιπροσωπεύουν τα λεπτά. Με τον ίδιο τρόπο, πραγματοποιείται και ρύθμιση του μήνα ή της μέρας ανάλογα με το ποιος αριθμός αναβοσβήνει.(Η ρύθμιση της ώρας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο, όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία το FM Radio ή το Bluetooth)
 • Πατώντας το (4) επιλέγεται χρήση Bluetooth ή FM radio. Πατώντας το ξανά σταματάει κάθε λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής. Στην πάνω αριστερά περιοχή της οθόνης θα εμφανίζεται η κατάσταση σύνδεσης Bluetooth ή οι πληροφορίες του σταθμού FM. Επίσης, σε περίπτωση που δεν αναπαράγεται μουσική, αυτή η περιοχή θα δείχνει την ημερομηνία.
 • Όταν βρίσκεστε στην κατάσταση Radio FM και πατήσετε παρατεταμένα για 3 δευτερόλεπτα το (3) το σύστημα θα ψάξει και θα αποθηκεύσει αυτόματα κανάλια του Radio FM. Μετά από αυτό με τα (1) και (2) μπορείτε να περιηγηθείτε στα αποθηκευμένα κανάλια. Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, πατήστε το (3) μια φορά, και η περιοχή εμφάνισης του ήχου θα αναβοσβήνει, και πατώντας το (1) και (2) μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση. Πατώντας δυο φορές το (3) μπορείτε να επιλέξετε συχνότητα εκπομπής χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα (1) και (2). Όταν επιλέξετε την επιθυμητή συχνότητα πατήστε ξανά το (3) για να αποθηκευτεί η συχνότητα στην μνήμη.
 • Πατώντας το (4) μεταφέρεστε στη λειτουργία Βluetooth. Πάνω αριστερά εμφανίζεται <<1-bit>> αναβοσβήνοντας, που σημαίνει ότι το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση αναζήτησης για σύνδεση. Ανοίξτε το κινητό και στις ρυθμίσεις Bluetooth αναζητήστε τη συσκευή <> για να συνδεθείτε. Όταν σταματήσει να αναβοσβήνει σημαίνει πως συνδέθηκε. Τώρα μπορείτε να παίξετε όποια μουσική θέλετε από το κινητό σας τηλέφωνο. Πατώντας το (3) μεταφέρεστε στην επιλογή ρύθμισης έντασης ήχου, όπου με τα (1) και (2) αυξάνετε ή μειώνετε την ένταση.